Ingrid Fröhlich - Pop up vernissage och utställning
Lördagsöppet Svenstaviks bibliotek

Under den mörka årstiden - november till februari - har biblioteket i Svenstavik öppet på lördagar kl. 11-14. Utöver att du kan använda biblioteket precis som vanligt så har varje lördag ett särskilt tema.

Denna lördag 10/12 kan du ta del av ett "Pop up" vernissage och utställning med illustratören och bildkonstnären Ingrid Fröhlich.

Ingrid visar originalmålningar i olja och oljepastellkrita samt berättar om sitt måleri.

Fakta om Ingrid.

Ingrid Fröhlich, professionellt arbetande illustratör och bildkonstnär. Bosatt i Brånan, Jämtland sedan 2005. Började sin konstnärliga karriär som illustratör och grafiker på Sveriges Television i Falun, där hon arbetade under tio år. Sedan 2004 har hon frilansat.
Ingrid har bland annat illustrerat ungefär femtio böcker. Det mesta är läromedel, men hon har också illustrerat skönlitteratur och gjort en hel del redaktionella illustrationer i magasin och fackpress. Hon har haft ett tiotal separatutställningar och varit representerad på några samlingsutställningar genom åren.

Kontakt: ingridfrohlich@icloud.com
Hemsida: www.ingridfrohlich.com